Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Avril koncert
  2008.07.08. 10:12

A hétfőn tartott koncert szószerint elázott, de ez nem Avril hibája!!

 

A műsor fantasztikus volt, és aki nem jött el egy óriási élményről maradt le! Avril elbűvölő volt élőben, a zenekar meg a táncosok nagyon jol feldobták a koncertet!

Azonban, a hétfőn tartott Budapesti koncert elázott egy hatalmas zápornak köszönhetően. Avril épp a He Wasn't gitározta, mikor szóltak neki a szervezők, hogy gyorsan adja le az utolsó dalt, mert az eső tönkreteszi a koncit. Avril le is adta utolsó nekünk tartogatott számát a Skater Boy-t és elköszönt.
De erről nem Avril tehet, de pozitivan nézve, azt mondhatjuk, egy óra is megérte a várakozást, és a melegtől az izzadást!

Remélem azért a 2011-ben tartandó koncert hosszabb lesz

Előzenekar-ahogy jött, úgy ment...
  2008.07.08. 15:58

Az új tinibandát, IdiotSidet érte az a megtiszteltetés, hogy Avril Lavigne budapesti koncertjének előzenekaraként lépjen fel a PeCsában.

 

A fiatal csapat már többször bemutatkozott, volt Lola előzenekara, fellépett a Bravo Ottó díjkiosztó gálán is, de arra még gondolni sem mertek, hogy egy világsztár előtt zenéljenek.

A fiúk nagyon megörültek a hírnek, hiszen a nagy megtiszteltetés mellett ez remek kiugrási lehetőség is számukra, és minden bizonnyal rajongótáboruk is bővül a fellépésen. Az IdiotSide 25 percet töltött volna a színpadon élő zenéléssel, melyre már gőzerővel készültek biztosan.

Azonban a punk és rock stílust képviselő szerencsi banda lemondta a fellépést. Így 30 percen keresztül csak egymás társaságában töltöttük el időnket Avril Lavigne megjelenéséig.